Ensenya SiGAC

Scouts i Guies Adults de Catalunya

Scout un dia, scout per sempre.

HomeCatalà

 

Què fem

Funcionament

Activitats

Enllaços

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Qui som

SiGAC es una associació fundada el 20 de febrer de 2005 per un grapat d'amics – que en aquell moment no érem a l'escoltisme actiu – amb la finalitat de mantenir viu el nostre compromís, l'Esperit de la Promesa i la Llei Scout i Guia.

Associació independent, adaptada a la realitat catalana, que no depenem de cap dels moviments juvenils Scouts, ni Guies encara que ens sentim agermanats amb tots ells. Intentem que l'Escoltisme no tingui fronteres.

Som una associació legalment constituïda i com a tal inscrita en el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el № 30799.

No hi ha res més difícil que explicar als nens i nenes el perquè existeixen tantes associacions escoltes quan Baden Powell, el fundador del Moviment, propugnava una Germanor Mundial entre tots els nens i nenes scouts.

Quan, pel motiu que sigui, prens la decisió de finalitzar la teva vida activa dins l'Escoltisme juvenil però creus que encara tens molt per donar i ganes de poder fer tot allò que no vas poder degut a les teves responsabilitats amb els demés, aquesta es l'oportunitat de continuar endavant.

També es l'oportunitat per tots aquells que ja fa anys vàreu deixar les vostres associacions però encara somrieu amb complicitat quan veieu als vostres propis fills o algú amb un fulard i simbologia scout.

SCOUTS I GUIES ADULTS DE CATALUNYA
Ensenya SiGAC
Formem part voluntàriament de la federació AISG - Espanya des de el 25 de juny de 2005, amb l'objectiu de estar agermanats i col·laborà amb altres associacions de la resta de l'Estat,entre altres, sent l'única entitat catalana reconeguda per l'Oficina Mundial de Scouts i Guies Adults de Brussel·les (Bèlgica), màxim òrgan internacional de l'escoltisme i guiatge adult.

 

 

 Per a més informació, contacteu amb nosaltres:

President

Secretaria  Tresoreria

[Contador de visitas a la página]